Elkészült az Élet Módszer II. - Életed megváltoztatásának könyve

 Drága Olvasók!

Az utóbbi 2 hónapban azért nem közöltem itt a blogon írásokat, mert az "Élet Módszer II. - Életed megváltoztatásának könyve" véglegesítése kötötte le minden szabad időmet. Alig vártam, hogy ezzel a könyvvel segíthessek az Élet Módszer I. olvasóinak továbblépni fejlődésük Út-ján. A nyomdai változata 2024. októbertől várható és nemsokára előrendelhető is lesz. Úgy érzem a legjobb cégér, más olvasó véleménye, melyek közül egyet bemutatok számotokra: 



Kérlek fogadjátok szeretettel Göndöcsné Bátai Rozi grafológus, mentálhigiénés tanácsadó véleményét a könyvről:

"Hopp! Rátaláltál erre a könyvre? Akkor nagyon figyelj, mert a szerző szerint a könyvében bemutatandó valóság az emberiség életében korszakalkotó áttörést jelent. Ez a feketén-fehéren, nemes egyszerűséggel megfogalmazott küldetés nem kis »bumm«-ként csapódott az elmémbe és a lelkembe, amikor e sorokat olvastam. Az erős felütés arra késztetett, hogy olvasva csekkoljam a könyvet, vajon megjelenik-e bennem az ígért hatás. Annál is inkább figyeltem, mert fájón tapasztalom, hogy a spirituális könyvek piaca hemzseg a gyors csodát ígérő lelkiprobléma-megoldó művektől. Hála, hála, hála, hogy az »É.L.E.T.-módszer II. – Életed megváltoztatásának könyve« nem tartozik ezek közé a hatásvadász művek közé. 

Tehát, kedves Olvasó, bátran kézbe veheted ezt a kiváló tanítókönyvet! Olvashatod csupán önismeret-fejlesztő kalandként is, de az igazi értéke akkor bontakozik ki, ha a személyiséged fejlesztése érdekében időt, alapos és tartós figyelmet, tanulást, kitartó gyakorlást is beáldozol az „emelkedés” érdekében. Ez a tanítás ugyanis nem egyetlen, éppen aktuális konkrét krízis, élethelyzet gyors megoldását ígéri, hanem olyan életszemlélet-változás lehetőségét mutatja be, amely ugyan hozzásegíthet egy konkrét krízis megoldásához, életnehezítő séma átalakításához, de ezen felül hozzájárul a tudatosságod növeléséhez, és az életminőség-változás lehetőségét is hordozza! Igen: ez a lehetőség a bumm!

Az É.L.E.T.-módszer II. már az olvasás során is izgalmas önismereti kaland, de tartós változásra csak akkor számíthatunk, ha végigjárjuk azt a komoly következetességet követelő utat, amelynek során megtanulhatóvá válik a rezgésszintek és a hozzájuk kötődő érzelmek transzformációja. Hogy ez mit is jelent? Nos, ennek mély és átfogó megértéséhez szükséges elolvasnod ezt a könyvet! Úgy vélem, a könyv első olvasása meggyőz majd téged, hogy kezdd meg a tanítások használatát a gyakorlatban, vagyis: kezdd meg e tanítókönyv alapján a tanulást, amelynek az időigénye mindenkinél más és más lesz. Ám a pozitív változás nemcsak garantálható, hanem szükséges is, ha valódi felelősséget érzünk magunkért, a családunkért, a világért."

Készül a könyv weblapja, melyről nemsokára külön bejegyzést fogok tenni. Addig is, ha érdekel a könyv, akkor a justdobetterworld@gmail.com emailcímen tudsz előrendelési kedvezményért jelentkezni....

Mosolygós és szeretetteljes napokat!

Dr. Dittrich Ernő




Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések