A D-Univerzum alapfogalmai – 0. rész: Bevezetés

 

(If U would like to read this article in English langauge, than click here)

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy végre ezt a blog-rovatot is el tudom indítani. Már nagyon vártam ezt a percet. Kb. 5 évvel ezelőtt összeállt a fejemben egy rendszer, ami nagyon komoly megvilágosodást hozott világlátásomban. Ezt a rendszert neveztem el D.-Univerzumnak A rendszer hihetetlenül egyszerű, logikus és érthető magyarázatot ad az Élet nagy kérdéseire, azokra a melyeket az összes világ vallás feltesz, azonban túl homályosan magyaráz.



Mi az Élet értelme? Milyen céllal vagyunk éppen mi és éppen most a Földön? Hogy jött létre az Élet a Földön? Van-e Élet az Univerzum más helyein? Van-e Élet a halál után? Van-e pokol és mennyország? Létezik-e lélekvándorlás? Az asztrológia miért működik, mi a mögöttes racionális magyarázat erre? Miért közös az összes világvallás?

Akármennyire, is hihetetlenül hangzik, a D-Univerzum az összes kérdésre ezek közül logikus és egyértelmű választ ad! Ahhoz, hogy ezt megértsd pár alapfogalmat be kell mutatnom Neked. Igaz, hogy sok alapfogalmat a „Boldogság keresés” és a „Megoldás a klímaváltozásra” című rovatokban már bemutattam. Azonban van pár specifikus fogalom, amit ott nem tudtam bemutatni. Ezeket a hiányokat fogom itt pótolni, annak érdekében, hogy a D-Univerzummal kapcsolatos többi rovatban be tudjam mutatni Neked ezt az izgalmas rendszert.

Kérlek tarts velem hétről hétre ezen az elmélyülést igénylő tartalmas utazáson! Ígérem, hogy világlátásod kitágul és ez is hozzásegít majd ahhoz, hogy boldogabb legyél…


Jó elmélyülést kívánok!

Ha érdekel jelen rovat első része, akkor: klikk.

DRDE

Ha érdekel egy olyan könyv, mely a D-Univerzum megértéséhez szükséges fogalmak nagyon nagy részét tárgyalja, akkor arról bővebb információkat itt találsz: klikkNe feledd! Az Élet nagy kérdéseire adot válaszokat, önmagadban találod meg! Ez a könyv és a blog írásai, csak abban segíthet, hogy rátalj az idavezető útra....

Ha szeretnéd jobban átlátni a blog egyes rovatait és a blog működését, akkor erről egy rövid tartalmas útmutatást itt találsz: klikk


Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


  Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod. (Ha mobilról nézed, akkor a cikk alatt görgess tovább)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések