Egyéb gondolatok - 0. rész: Bevezetés és a blog használata (szöveges oldaltérkép)

 

Kedves Olvasó!

Ebben a blog-rovatban olyan írások fognak megjelenni, amelyeket fontosnak tartok, de a blog többi tematikus rovatai közül egyikbe sem illeszthető.

Egyben meg szeretném ragadni az alkalmat arra, hogy segítsek eltájékozódni ezen a blogon, mert több Olvasó jelezte, hogy az egyes bejegyzések sorrendjét, logikáját nem látja át. Ez teljesen érthető, hiszen több mint 15 tematikus blog rovat fut párhuzamosan ezen a blogon. Ezeket a tematikus blog rovatokat úgy lehet megtalálni, hogy ha a „Hogyan tedd jobbá a világod?” szövegre klikkelsz (klikk), akkor a főoldalra érsz. Ha számítógépen olvasod a blogot, akkor a főoldalon legfelül már látszik a fő blog-rovat csoportok legördülő menüje. Ha mobil telefonról nézed a blogot, akkor jobb fent vízszintes vonalak jelzik, hogy ott található a menü.

A menü öt fő blog-rovat csoportot tartalmaz:

1.       Boldogság keresés (klikk)

2.       Megoldás a klímaváltozásra

3.       D-Univerzum

4.       Egyéb gondolatok (klikk)

5.       Rólam, elérhetőségek (klikk)

Ha a főoldalon maradsz, akkor az összes nemrég megjelent cikket láthatod megjelenési sorrendben időben visszafelé, illetve az oldal tetején jobbra váltakozva a legutóbbi 5 írást láthatod.

Ha azonban belépsz bármelyik fő blog-rovat csoportba, akkor ott már csak az adott témához kapcsolódó írásokat fogod látni, szintén megjelenési sorrend szerint időben visszafelé haladva.

Az egyes blog-rovat csoportokon belül a legördülő menüben újabb almenüket fogsz látni. Amelyek a pontos blog-rovat címét adják meg Neked. Ha ezekre ráklikkelsz akkor ott már csak az adott rovat cikkeit találod, megjelenés szerint időben visszafelé haladva. Így minden Olvasó megteheti, hogy csak abban a témában olvas cikkeket, amely őt érdekli. Illetve azt is megteheti, hogy megnézi, hogy az utóbbi időben milyen írások jelentek meg az adott témakörben.

Nézzük az összes blog-rovatot:

1.       A „Boldogság keresés” című fő blog-rovat csoporton belül:

a.      HÍrek, érdekességek a nagyvilágból (klikk)

b.    A boldogságkeresés első lépése: felismerés, alapfogalmak (klikk)

c.       A boldogságkeresés második lépése: önismeret (klikk)

d.       A boldogságkeresés harmadik lépése: eszközök, módszerek (klikk)

e.       A boldogságkeresés: Nők és Férfiak (klikk)

f.       A boldogságkeresés: életmód, természetgyógyászat (klikk)

g.        A boldogságkeresés: családi boldogság (klikk)

2.       A „Megoldás a klímaváltozásra” című fő blog-rovat csoporton belül:

a.       Hírek, érdekességek a nagyvilágból (klikk)

b.       Klímaváltozással összefüggő alapfogalmak (klikk)

c.       Mit tehetsz Te a klímaváltozás ellen? (klikk)

d.       Az egyensúly 6 Programja (klikk)

3.       A „D-Univerzum” című fő blog-rovat csoporton belül:

a.       Hírek, érdekességek a nagyvilágból (klikk)

b.       A D-Univerzum alapfogalmai (klikk)

c.       A D-Univerzum rendszere (klikk)

d.       A D-Univerzum mint új látásmód (klikk)

4.       Az „Egyéb gondolatok” című blog-rovat önálló, itt nincsenek alrovatok

5.       A „Rólam, elérhetőségek” című fő blog-rovat csoporton belül:

a.       Blog célkitűzései (klikk)

b.       Rólam röviden (klikk)

c.       Önéletrajz (klikk)

d.       Publikációk (klikk)

e.       Videók, TV műsorok (klikk)

f.        Egyéb források (klikk)

Mindegyik blog-rovat 0. része a bevezetés címet kapta. Itt lehet megtudni, hogy az adott blog-rovat miről szól. Amennyiben valahol esetleg még nem találsz 0. részt sem, az csak annyit jelent, hogy az adott rovat még nem kezdődött el. Igyekszek a rovatokkal párhuzamosan haladni, de bizonyos rovatokat csak akkor tudok elkezdeni, ha más rovatokban már bizonyos alapfogalmakat megtárgyaltunk. Hiszen ezen a blogon is – mint ahogy az univerzumban mindenhol – minden mindennel összefügg. A blog igyekszik tematikusan felépíteni egy olyan komplex látásmódot, mely segít abban, hogy boldogabb légy, megoldást mutat a klímaváltozásra és a társadalom egyéb komoly problémáira, és választ ad az Élet nagy kérdéseire.

A blogon címszavasan is tudsz keresni az írások között, illetve van egy olyan menü is melyben meg tudod nézni, hogy melyik hónapban  milyen írások jelentek meg. Az oldalon egy olyan felület is van, mely mutatja az elmúlt pár hét legnépszerűbb írásait. Ezt a 3 funkciót ha számítógépen nézed a blogot, akkor jobb oldalon, középtájt találod. Ha mobil telefonról látogatsz el ide, akkor a cikk alatt tovább görgetve juthatsz el ezekhez a funkciókhoz. 

Bízom benne, hogy ellátogatsz hétről hétre ide, és megtalálod a számodra értékes témaköröket! Örömömre szolgál, ha új gondolatok ébrednek benned ezáltal...

Jó elmélyülést kívánok Neked!

DRDE

 

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések