Louise L. Hay - Az Ambíciótól az Értelemig - Az Életcélod Megtalálása (FILM AJÁNLÓ)

 

Kedves Olvasó!

 

Mai filmajánlóm egy olyan filmről szól, aminek sok értékes üzenete van, de talán legfőképpen a spiritualitás megtalálásáról és annak csodálatos életminőség javító hatásairól szól… Nekem az egyik kedvenc filmem. Louise L. Hay ezzel a filmmel is nagyot alkotott…Ideális film boldogság keresőknek :).

 

Kívánok hozzá jó elmélyülést!

 


DRDE

Ha érdekel jelen rovat előző írása akkor klikk

Ha érdekel jelen rovat következő írása akkor klikk

Ha ennek a rovatnak az első részétől szeretnéd végig olvasni az összes eddigi írást, akkor a bevezető részt itt találod: klikk. Onnan indulva az írások alján tovább lépegetve végig tudsz haladni jelen rovat írásain. 

Ha szeretnéd jobban átlátni a blog egyes rovatait és a blog működését, akkor erről egy rövid tartalmas útmutatást itt találsz: klikk


Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


  Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod. (Ha mobilról nézed, akkor a cikk alatt görgess tovább)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések