Egy pár kaleidoszkóp videó ajánló

Kedves Olvasó!

A kaleidoszkóp videók alkalmazása az egyik leghatékonyabb és legkényelmesebb eszköz arra, hogy jobbá tedd az életed. Ennek tudományos magyarázatáről itt találsz egy érdekes írást: klikk. Itt pár videót szeretnék veled megosztani, melyeket én nagyon szeretek. Én az eredeti angol nyelvű videókat nézem, de ha nincs ehhez szükséges angol tudásod, akkor magyar feliratokkal is gyorsan rájuk tudsz lelni a Youtube-on. 

Az ajánlott videók, attól függően, hogy életed mely területén szeretnél változtatni:

Vonzás-törvény:


Siker:

Gazdagság:


Egészség:


Szeretet-szerelem:


Jó elmélyülést!

DRDE

Ha érdekel jelen rovat előző írása akkor klikk

Ha érdekel jelen rovat következő írása, akkor: klikk

Ha ennek a rovatnak az első részétől szeretnéd végig olvasni az összes eddigi írást, akkor a bevezető részt itt találod: klikk. Onnan indulva az írások alján tovább lépegetve végig tudsz haladni jelen rovat írásain. 

Ha szeretnéd jobban átlátni a blog egyes rovatait és a blog működését, akkor erről egy rövid tartalmas útmutatást itt találsz: klikk


Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


  Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod. (Ha mobilról nézed, akkor a cikk alatt görgess tovább)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések