A boldogságkeresés harmadik lépése: módszerek, eszközök - 28. rész: A kaleidoszkóp videók

 

A kaleidoszkóp videók kitalálója Dr. Joe Dispenza, akinek összes könyvét és Youtube videóját különösen ajánlom minden boldogság keresőnek. Az egyik legjobb könyvének könyvajánlóját itt találod: klikk. Dr. Joe Dispenza mély meditációs állapotban gyakran tapasztalta energia hullámok összetett képi megjelenését, melyek leginkább ahhoz hasonlítanak, mint amit jobb minőségű kaleidoszkópokban lehet látni. Dispenza erre alapozva kipróbálta, hogy a kaleidoszkópok által keltett képek milyen hatással vannak az emberek agyára, melyet mérésekkel is kontrollált. A mérések igazolták, hogy az éber béta agyhullámok szintjéről alfa agyhullámok szintjére süllyed a figyelmünk ezen képek hatására. (Az agyhullámokról itt találsz egy érdekes írást: klikk). Alfa agyhullám állapotban az agy szimplán befogadja az információkat és nem értékeli, nem véleményezi azokat. Ezt érik el ügyes trükkökkel a reklámok készítői is. A jól megcsinált reklámokkal a legnagyobb maszlagot is bevesszük és a tudatalattinkba építjük, mert az agy alfa agyhullám állapotban nem kritikus, nem elemez. Joe Dispenza álláspontja az, hogy ami negatív dolgokra használható, azt miért ne lehetne pozitívra is használni. Ezért készített kaleidoszkóp videókat, melyek a megerősítések és a vonzás törvény eszközeit használják. (Megerősítésekről itt olvashatsz bővebben: klikk, vonzás törvényről pedig itt: klikk). Csakhogy ez a módszer olyan, mintha egy talicskára turbómotort szerelnél. A hagyományos megerősítésekkel az a baj, hogy ha Béta agyhullám állapotban használod őket, akkor legalább ezerszer el kell mondanod magadnak egy megerősítést ahhoz, hogy elkezdjen beépülni a tudatalattidba (ennek magyarázatáról egy érdekes írást itt találsz: klikk). Ugyanakkor, ha ugyanezt a kaleidoszkóp mozival végzed, akkor mindössze 21 napig kell megnézned napi kétszer és elkezd működni a várt hatás. Sokan kipróbálták már, tényleg így van. Én kb. 2 hónapja nézem ezeket a videókat minden este. Bizonyos dolgok már meg is valósultak, bizonyos dolgok pedig szép lassan elindultak abba az irányba. A módszer előnye, hogy kényelmes, semmiféle szakmai ismeretet nem igényel és mindenkinél működik. Szóval nálad is fog! Nem kell mást tenned, csak nézni őket. Pár praktikus kaleidoszkóp videó ajánlót itt találsz: klikk. De ha ezek egyike sem tetszik egyedi személyre szabott videót is csinálhatsz magadnak, amibe a saját specifikus álmaidat, vágyaidat tudod bele tenni. Ehhez a neten találsz egy Mindmovie nevű szolgáltatást, ami bár fizetős, de nem drága.



Egy dolgot azonban fontos, hogy kiegészítő útravalóként adjak ehhez a módszerhez. Ez pedig a késleltetés törvénye, melyről egy érdekes írást itt olvashatsz: klikk.  Ha ezzel is felvértezted magad, akkor már nincs más dolgod, mint a számodra legfontosabb célokat tartalmazó videót kiválasztani és megnézni naponta legalább kétszer. A videó nézése akkor hatékony, ha ellazult állapotban nézed úgy mintha egy unalmas reklámot néznél. Ha a videó nézése alatt emelkedett érzelmeket is tudsz érezni a zene és a képek hatására (hála, szeretet, béke, harmónia, stb…), akkor a módszer még hatékonyabb.

Én a neten ingyenesen található „attraction law” (vonzás törvény) videót próbáltam annak érdekében, hogy teszteljem a módszert. Kb. a 15 napnál jártam, amikor már több alkalommal éreztem a pozitív hatását. Olyan váratlan, logikusan elő nem idézhető dolgok történtek az életemben, melyeket képtelen lettem volna magam előidézni. Ezeket hívják a spirituális irodalomban szinkronicitásoknak.  De erről talán majd egy másik írásban fogok írni Neked. Én folytatom a megkezdett munkát és kíváncsian várom a folytatást…. A legjobb, amit Te tehetsz önmagaddal az, hogy mielőbb elkezded nézni….

Ha érdekel jelen rovat előző írása akkor klikk

Ha érdekel jelen rovat következő írása, akkor klikk

Ha ennek a rovatnak az első részétől szeretnéd végig olvasni az összes eddigi írást, akkor a bevezető részt itt találod: klikk. Onnan indulva az írások alján tovább lépegetve végig tudsz haladni jelen rovat írásain. 

Ha szeretnéd jobban átlátni a blog egyes rovatait és a blog működését, akkor erről egy rövid tartalmas útmutatást itt találsz: klikk


Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


  Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod. (Ha mobilról nézed, akkor a cikk alatt görgess tovább)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések