A boldogságkeresés harmadik lépése: módszerek, eszközök - 0. rész: Bevezetés


A boldogsághoz vezető út 1 lépéséről olvashatsz ebben a rovatban (klikk ide) és a második lépésről pedig ebben (klikk ide). Ha ezeken jelentős előre lépéseket tettél, akkor itt az ideje megváltoztatni az életed egy helyesebb irányba. Ehhez módszerek és eszközök kellenek a kezedbe, melyekkel el tudod érni vagy hatékonyabbá tudod tenni a pozitív változásokat.




Ez a rovat olyan módszereket, eszközöket, szokásokat fog összegyűjteni és bemutatni, melyek életed lefelé húzó spirálját egy felfelé fejlődő spirálba változtatja. Lesznek olyan módszerek, melyeket Te magad tudsz elvégezni, de lesznek olyanok is melyekhez külső segítség kell. A rovat célja az, hogy ezekből kiválaszthasd a számodra legjobbnak ítélt eszköz készletet arra, hogy hatékonyan haladhass a boldogság útján. Sok sikert és kitartást kívánok Neked ezen az úton…

Ha érdekel ennek a rovatnak a következő része, akkor klikk ide: klikk

(Ha úgy érzed segíthet másokon ez az írás, kérlek oszd meg ismerőseid között is! Építő szándékú véleményed, kedvelésed is örömmel fogadom…Ha tetszenek az itt olvasható írások, légy a blog követője...)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések