Segítség az életed újragondolásához (FILM AJÁNLÓ)

 Motoszkáltak a fejedben már ezek a kérdések?

-          Vajon helyesen élem az életem?

-          Vajon jó-e az az irány amerre éppen tartok?

-          Miért nem történnek úgy a dolgok ahogy elvárom?

-          Miért kell ennyit szenvednem?

-          Mit kell másképp tegyek, hogy sikeres legyek?

-          Merre haladjak tovább?

-          Mi a helyes utam?

Az én fejemben sokszor. Nagyon sok válaszút előtt voltam elbizonytalanodva és még többször nem értettem, hogy miért kell ennyit szenvednem, ha a jó úton haladok… Ez a film minden helyre tesz ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban. Azoknak ajánlom a leginkább, akik újra akarják gondolni az életüket, vagy meg akarnak bizonyosodni arról, hogy amerre éppen haladnak az-e a helyes út….

A hős útja – a lélek bátorsága című film:




Kívánok sok sikert kereső utadon!


Ha érdekel jelen rovat előző írása akkor klikk.

Ha érdekel jelen rovat következő írása akkor klikk.

Ha érdekel első könyvem, mely az emberi lélekről legalább annyira szól, mint a klímaváltozás megoldásáról, akkor arról bővebb információkat itt találsz: klikkNe feledd! A világ problémáinak megoldását önmagadban kell kezdeni! 

Ha szeretnéd jobban átlátni a blog egyes rovatait és a blog működését, akkor erről egy rövid tartalmas útmutatást itt találsz: klikk


Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


  Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod. (Ha mobilról nézed, akkor a cikk alatt görgess tovább)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések