Mit tehetsz Te a klímaváltozás ellen? - 25. rész: Budai Lajber Tímea és Dittrich Ernő közös cikksorozata 1. rész

 Kedves Olvasó!

Sokan kérdezik, hogy mit tehetnek magánszemélyként a klímaváltozás ellen.  A "Jövő neve Élet" című könyvemben (bővebben: klikk) erről egy teljes fejezet szól és 138 olyan aktivitást tartalmaz, melyet Te megtehetsz és még boldogabb is leszel tőle vagy jobbá válik az életed. Spitzer Gyöngyivel (Soma Mamagésa), Budai Lajber Tímeával közösen egy olyan cikksorozatot indítottunk ami csak erről szól, hogy ezzel is segítsük a világ jó irányba fordulását. Budai Lajber Tímea hétköznapi embereket érdeklő kérdéseket tesz fel, én pedig igyekszem legjobb tudásom szerint válaszokat, iránymutatásokat adni. 

Fogadjátok szeretettel az első részt: klikk


 Ha érdekel jelen rovat előző írása akkor klikk

Ha a videós tartalmakat is szereted, Youtube csatornámon is örömmel látlak: klikk

Ha érdekel első könyvem, mely több mint 100 db gyakorlati klímavédelmi praktikát is találsz, akkor arról bővebb információk itt: klikk

Ha ennek a rovatnak az első részétől szeretnéd végig olvasni az összes eddigi írást, akkor a bevezető részt itt találod: klikk. Onnan indulva az írások alján tovább lépegetve végig tudsz haladni jelen rovat írásain. 

Ha szeretnéd jobban átlátni a blog egyes rovatait és a blog működését, akkor erről egy rövid tartalmas útmutatást itt találsz: klikk


Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


  Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod. (Ha mobilról nézed, akkor a cikk alatt görgess tovább)


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések