Az egyensúly 6 programja 0. rész - Bevezetés

Kedves Látogató!
Többféle izgalmas témát fogok boncolgatni ezen a blogon, ebből az egyik, hogy a klímaváltozás megoldásának lehetőségeit fogom kutatni közösen veled. A blog alapgondolatát az hozta, hogy írtam egy könyvet, mely „Megoldás a klímaváltozásra, avagy az egyensúly 6 programja” címet viseli. Környezetvédelmi szakemberként meg vagyok róla győződve, hogy a klímaváltozás az emberiség eddigi történelmének legnagyobb kihívása, amibe sajnos nagy eséllyel bele is bukhatunk. Rengeteget lehet olvasni a vészjósló hírekről, de nagyon keveset a megoldásokról.


Az elmúlt 20 év jó volt arra, hogy összeálljon a fejemben egy rendszer, mely kivezetheti az emberiséget ebből a problémából és egy jelenleginél boldogabb jövőbe vezet. Ezt a rendszert szeretném ezen a blogon keresztül az emberekhez eljuttatni. Ez a blog – mint ahogy a hivatkozott könyv is – teljes önzetlenségből készült és egyetlen célja a segítség nyújtás.
Remélem fogok számodra értékes gondolatokat adni ezen az oldalon!
Bízom benne, hogy rendszeresen ellátogatsz majd ide, és megosztod velem véleményed, ötleteidet, javaslataidat és továbbítod ezt a lehetőséget más hasonló érdeklődésű embernek is!

Ha érdekel jelen rovat következő része, akkor klikkelj ide: klikk


DRDE


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések