A boldogságkeresés második lépése: a mély önismeret – 32. rész: Mennyi a lelki rezgésszinted? – Ingyenes önismereti teszttel

 

A lelki rezgésszintekről már jó pár írást írtam itt a blogon (klikk1, klikk2, klikk3, stb..) és a nemrég megjelent könyvem is részletesen tárgyalja ezt a kérdéskört (bővebben: klikk). Ez nem véletlen. A lelki rezgésszintek segítségével saját lelki fejlődésünket vagy akár egy társadalmi csoport lelki rezgésszintjének változását is lehet mérni, követni. Ez az egyik kulcsa a klímaváltozás megoldásának legalább annyira, mint saját lelki fejlődésünknek és ez alkalmas arra is, hogy kiszűrjük a társadalomban azokat az embereket, akik rossz irányba sodródnak vagy veszélyt jelentenek a társadalom többi tagjára.  

Szóval a lelki rezgésszint ismerete minden egyén számára értékes lehet. Hiszen mélyíti önismeretünket, megmutatja merre szükséges fejlődnünk és reális tükröt mutat számunkra önmagunkról. Bármilyen lelki rezgésszinten vagy, ha utána nézel a felette álló lelki rezgésszintnek, akkor könnyen megtudhatod, milyen irányban van szükség a lelki fejlődésedre.  



Erre készítettünk egy ingyenes önismereti tesztet, mely megméri a lelki rezgésszintedet. Ez persze nem olyan pontos, mintha egy kineziológusnál csináltatnád, de iránymutatásnak alkalmas lehet. A fontos csak az, hogy tökéletesen őszinte legyél önmagadhoz a válaszoknál. Szóval ne azt a választ pipáld be majd a tesztben, ami kedvezőbben hangzik, hanem azt, ami tényleg IGAZ rád. A teszt úgy van elkészítve, hogy mindössze pát percet vesz igénybe és az eredményét csak Te láthatod. Így félni valód nincs. Szóval légy magadhoz őszinte és nézd meg mennyi a lelki rezgésszinted értéke. Az ingyenes önismereti tesztet ennek a weboldalnak a közepe táján találod: klikk.

Ha érdekesnek találod a lelki rezgésszintek kérdéskörét és szeretnél benne jobban elmélyülni, akkor ajánlom Neked jelen blog ezzel kapcsolatos írásait, illetve a könyvemet, mely részletesen mutatja be azt a témakört és annak alkalmazását.

Kívánom, hogy a teszt eredménye segítse lelked fejlődésének útját!

Ha érdekel jelen rovat előző írása akkor klikk

Ha érdekel jelen rovat következő írása akkor klikk

Ha érdekel első könyvem, mely az emberi lélekről legalább annyira szól, mint a klímaváltozás megoldásáról, akkor arról bővebb információkat itt találsz: klikkNe feledd! A világ problémáinak megoldását önmagadban kell kezdeni! 

Ha ennek a rovatnak az első részétől szeretnéd végig olvasni az összes eddigi írást, akkor a bevezető részt itt találod: klikk. Onnan indulva az írások alján tovább lépegetve végig tudsz haladni jelen rovat írásain. 

Ha szeretnéd jobban átlátni a blog egyes rovatait és a blog működését, akkor erről egy rövid tartalmas útmutatást itt találsz: klikk


Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


  Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod. (Ha mobilról nézed, akkor a cikk alatt görgess tovább)

Megjegyzés küldése

2 Megjegyzések

  1. Sajnos a teszt nem található.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen hogy szólt! Dolgozunk az informatikai hiba kijavításán!

    VálaszTörlés