A boldogságkeresés harmadik lépése: módszerek, eszközök - 56. rész: Oldás II. – Félelmeid elengedése

 

Félelmeink nagyon erős lehúzó erők, melyek nem engedik, hogy valódi önmagunk lehessünk. A félelem a pusztító-ego erőteljes eszköze arra, hogy uralkodjon rajtad. Leggyakrabban félelmeink gyökere valahová kisgyermek korba nyúlik vissza a tudatalattinkban. Azért nem tudjuk elengedni félelmeinket, mert olyan mélyen gyökerezik bennünk, hogy már nem is látunk rá mi volt a kiinduló trauma ami azt belénk égette annak idején. Az ilyen mélyen berögzült negatív érzelmek elengedésére alkalmas az oldás módszere, melynek részleteiről minden fontos dolgot leírtam már neked itt: klikk. Kérlek azt a részt olvasd el, hogy jól értsd milyen szuper lehetőség került fel az internetre a napokban. Varga Tamás Miron aki eddigi életemben megismert legerősebb mester, feltette az internetre egyik félelem oldását. Ez egy tökéletes otthon végezhető módszer félelmeid elengedésére. A videót a Miron Life (Prof. h.c. Győry-Varga Tamás Miron PhD) videócsatornán találod. A csatorna összes tartalmát nagy szeretettel ajánlom minden keresőnek! A 2 db videót ide is beillesztettem neked:


2. videó:

Tiszta szívből kívánok kitartást a legalább heti egyszeri gyakorláshoz, hogy megszabadulva félelmeidtől egy új élet kapuja nyílhasson meg előtted!


Ha ez a téma bővebben érdekel, akkor örömhírként jelzem Neked, hogy nemsokára megjelenik a lelki rezgésszint emelésének eszközrendszerét tartalmazó könyvem! Bízom benne, hogy megtisztelsz majd figyelmeddel ott is :).

Ha érdekel jelen rovat előző írása akkor klikk.

Ha a videós tartalmakat is szereted, Youtube csatornámon is örömmel látlak: klikk

Ha érdekel első könyvem, mely az emberi lélekről legalább annyira szól, mint a klímaváltozás megoldásáról, akkor arról bővebb információkat itt találsz: klikkNe feledd! A világ problémáinak megoldását önmagadban kell kezdeni! 

Ha ennek a rovatnak az első részétől szeretnéd végig olvasni az összes eddigi írást, akkor a bevezető részt itt találod: klikk. Onnan indulva az írások alján tovább lépegetve végig tudsz haladni jelen rovat írásain. 

Ha szeretnéd jobban átlátni a blog egyes rovatait és a blog működését, akkor erről egy rövid tartalmas útmutatást itt találsz: klikk


Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


  Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod. (Ha mobilról nézed, akkor a cikk alatt görgess tovább)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések