A tenger végső kipusztítása - Ha ezt megnézed nem fogsz több tengeri halat enni... (film ajánló)

 Kedves Olvasó! 

Mai film ajánlóm sajnos csak a Netflixen érhető el, magyar nyelvű felirattal. A film címe: Seapiracy. Szenzációs tényfeltáró film a tengeri halászat káros hatásairól és a mögötte álló maffia szintű gazdasági rendszerről. Érdemes megnézni, mert nagyon tartalmas és lélek építő időtöltés. A film igazolja és tényekkel alátámasztja, hogy az iparosított tengeri halászat önmagában is elegendő ahhoz, hogy a klímaváltozás véglegesen eltörölje az emberiséget a Föld színéről. Ha szeretnél ez ellen tenni, akkor kérlek nézd meg a filmet és ösztönözd erre ismerőseidet is. Rám hatott! Hiába szeretem a tengeri halat, én garantáltan nem fogok többet enni egy falatot sem. 

A film rövid előzetesét itt találod:A tengeri hal fogyasztásának károk hatásairól egy érdekes írást itt találsz: klikk

Jó elmélyülésst!

Ha érdekel jelen rovat előző írása akkor klikk

Ha ennek a rovatnak az első részétől szeretnéd végig olvasni az összes eddigi írást, akkor a bevezető részt itt találod: klikk. Onnan indulva az írások alján tovább lépegetve végig tudsz haladni jelen rovat írásain. 

Ha szeretnéd jobban átlátni a blog egyes rovatait és a blog működését, akkor erről egy rövid tartalmas útmutatást itt találsz: klikk


Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


  Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod. (Ha mobilról nézed, akkor a cikk alatt görgess tovább)


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések