Mit tehetsz Te a klímaváltozás ellen? - 3. rész: Itt a nagy fordulópont!


2019-ben jelent meg egy cikk az interneten, melyben számot adtak arról (index.hu), hogy az Európai Unió felnőtt lakosságának 91%-a jelentős problémának tartja a klímaváltozást! Ez az arány 2001-ben még 40%-ot sem érte el, a 90-es években pedig 10% alatt volt. Régebben mindig azt mondtam a környezetemben lévő embereknek, hogy a legnagyobb baj az, hogy az emberek el sem hiszik a klímaváltozás tényét és nincsenek tisztában annak komolyságával. Jó hírem van! A klímaváltozás elleni harc legnehezebb szakaszán túl vagyunk, mert végre elhittük, hogy nagy a baj és tennünk kell valamit.


Azonban mindezek ellenére az emberek legtöbbje úgy érzi, hogy ő egyszemélyben nem tud tenni ez ellen semmit. Mindenki a politikusoktól és az államtól várja a megoldást. Minél többet fogod olvasni ezt a rovatot kedves Olvasó, meg fogod érteni, hogy a klímaváltozást közel 8 milliárd egyén okozza, és így közel 8 milliárd egyén aprónak tűnő hozzáadott tevékenységével lehet orvosolni azt!
A komplex probléma megoldására kialakítottam egy egyszerű szabályrendszert, amit Egyensúly 6 Programjának neveztem el. A 6 Program segítségével az emberiség eléri a CO2 semleges állapotot! Ami ezáltal nem csak CO2 kibocsátás semleges lesz, hanem minden más téren harmóniába kerül a természettel és egyén szintjén az emberek jó része nagyobb harmóniába kerül önmagával és embertársaival is mint eddig a történelem során valaha.
Sajnos jelen írás keretei nem térhetnek ki ezen szabályrendszer minden elemére. De, akit érdekel, kérem olvassa el az erről szóló teljes könyvem (A könyv ingyenes, bárki számára elérhető, csak egy kérést kell küldeni a jusdobetterworld@gmail.com e-mailcímre és válaszban megküldöm a könyvet teljesen ingyenesen).
Jelenleg a klímaváltozás elleni harc legfőbb akadálya az, hogy az Emberek nem hiszik el magukról, hogy egyén szintjén milyen sokat tehetnek ennek érdekében. Ebben a bejegyzés sorozatban sok olyan témáról lesz szó, mellyel aktívan és hatékonyan tehetünk egyén szintjén a klímavédelemért.
Két dolog a fontos:
1.  Itt a fordulópont. Most már érdemes cselekedni!
2.  Bármit, amit teszel a Földért, azzal nemcsak a gyermekeidnek teszel jót, hanem a saját lelkednek is.      Minden ilyen tevékenység boldogabbá tesz, mert önzetlenségből fakad.

Ha érdekel jelen rovat előző írása, akkor klikk ide: klikk

(Ha úgy érzed segíthet másokon ez az írás, kérlek oszd meg ismerőseid között is! Építő szándékú véleményed, kedvelésed is örömmel fogadom…Ha tetszenek az itt olvasható írások, légy a blog követője...)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések