Mit tehetsz Te a klímaváltozás ellen? - 0. rész: Bevezetés


 

Végre eljutottunk odáig, hogy az emberiség több mint 90%-a elhiszi, hogy a klímaváltozás tény. Így a változási folyamat szempontjából a legnehezebb időszakon már túl vagyunk. Nincsenek már kételyek bennünk, hogy létezik-e a klímaváltozás, és hogy tényleg az ember okozza-e. A válasz egyértelmű, hogy IGEN. Azt is szinte mindenki belátja, hogy ha így folytatjuk, akkor a környezeti rendszerek összeomlása miatt, hirtelen beindul egy olyan gazdasági és társadalmi összeomlási folyamat, amelynek nagyon súlyos következményei lesznek. Hétköznapi lesz a globális éhezés, összeomlik az egészségügy, így járványok fogják tizedelni az emberiséget, és anarchia miatt félelembe süllyed vissza az egész emberiség.

Természetesen van kiút! A kiút első lépésén túl vagyunk. Azaz felismertük, hogy nagy gond van, és felismertük, hogy mi vagyunk ennek az oka. Itt az idő változtatni!  Ez a rovat, olyan írásokat fog tartalmazni, ami arról szól, hogy Te mit tehetsz azért, hogy jó irányba terelődjék a világ.

Ha követed ezt a rovatot hétről hétre, akkor fokozatosan egyre több olyan módszer, eszköz és ötlet lesz a kezedben, mellyel egyre többet tehetsz majd azért, hogy jobb legyen ez a világ, és biztosabb legyen gyermekeink jövője.

Ha érdekel jelen rovat következő írása, akkor klikk ide: klikk

Ha érdekel jelen rovat következő írása, akkor klikk ide: klikk

(Ha úgy érzed segíthet másokon ez az írás, kérlek oszd meg ismerőseid között is! Építő szándékú véleményed, kedvelésed is örömmel fogadom…Ha kíváncsi vagy a következő részre, légy a blog követője...)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések