2021 évi tavaszi faültetés élményei (zene ajánlóval)

 

A családommal és a cégemben dolgozó kollégákkal elmentünk ma Barátúrra a 10 millió fa Magyarországon Program keretében rendezett közösségi faültetésre. Erről a programról itt olvashatsz bővebben. A család és a kollégák is nagyon élvezték a kellemes időtöltést. Szép idő volt, friss levegőn voltunk, mozogtunk és még tettünk a Föld védelméért is. A mai napon a lelkes résztvevők 1600 db fát ültettek el, kb. 4 óra alatt. Ebből kb. 100 db-ot mi ültettünk el. Így fejenként kb. 10 db fa ültetése fűződik a „nevünkhöz”. Itt írtam Neked arról, hogy ha egy átlagos magyar polgár klíma semlegessé szeretné tenni az életét, akkor évente kb.  19 db fát kell elültetnie (erről bővebben itt olvashatsz: klikk). Szóval, ha idén az őszi faültetési rendezvényen is részt veszünk és ott is elültetünk ugyanennyi fát, akkor a családom és a kollégáim is klímasemlegessé tették magukat idénre. Ezért mindössze 2*4 óra időbefektetés kell, ami még jó élmény is.

Szóval mindenkit csak buzdítani tudunk arra, hogy ilyen rendezvényeken részt vegyen! Ha erre sincs időd, akkor számos szervezet foglalkozik már azzal, hogy helyetted és a nevedben is ültet fát, ha fizetsz érte. Szóval évi 19 db fa elültetését ma már nagyon könnyen el tudod intézni, ha tényleg szeretnél tenni az emberiség jövőjéért.

A családdal útközben környezetvédelemről szóló zenéket hallgattunk, hogy ráhangolódjunk a rendezvényre. Itt van közülük a két kedvencem, remélem Neked is tetszeni fognak (Follow The Flow és a Belga zenakraoktól). Figyeld a mondandót is, ne a zenei stílus alapján dönts:


Remélem tetszett a mai kedvcsinálóm és bízom benne, hogy egyre többen fogunk faültetési programokon találkozni! 

Ha érdekel jelen rovat előző írása akkor klikk

Ha érdekel jelen tovat következő írása akkor klikk

Ha ennek a rovatnak az első részétől szeretnéd végig olvasni az összes eddigi írást, akkor a bevezető részt itt találod: klikk. Onnan indulva az írások alján tovább lépegetve végig tudsz haladni jelen rovat írásain. 

Ha szeretnéd jobban átlátni a blog egyes rovatait és a blog működését, akkor erről egy rövid tartalmas útmutatást itt találsz: klikk


Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


  Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod. (Ha mobilról nézed, akkor a cikk alatt görgess tovább)


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések