A blog célkitűzései

 

Kedves Olvasó!

Jelen blogon nincsenek reklámok, és nem fogsz találni olyan hivatkozásokat sem, melyek üzleti célú honlapokra irányítanak. Ennek egyszerű oka van: ez a blog teljes önzetlenségből íródik és fejlődik.

Már egész pici gyermek koromban sem értettem, hogy az emberek, hogy tudnak így élni és miért nem változtatnak rajta? Emlékszem mikor leesett a hó és gyönyörű tiszta hófehér lepel fedte be a várost, már korán reggel szórták ki az emberek a hamut az útra, az autók rövid idő alatt koszos latyakká döngölték a friss havat, és a gyönyörű táj órák alatt egy mocskos világgá változott. Gyerekként felfoghatatlan volt, hogy ez miért jó… Azt sem értettem, hogy az emberek miért nem beszélnek az érzelmeikről, és hogy miért nem változtatnak boldogtalan életükön, torz emberi kapcsolataikon…Ezek a kérdések egyébként azóta is folyamatosan konganak a fejemben…

Kb. 26 éves koromban döbbentem rá, hogy hiába akarok a világon segíteni, ha bennem belül nincs rend. Először magamon kell segítenem, és ha az sikerül, akkor már elkezdhetek végre azzal foglalkozni amire kisgyermek korom óta vágyom. Szóval, előszőr a saját házam táján kellett sepernem.  Évtizedeken átívelő kitartó és kemény lelki és tudományos önfejlesztés eredményeként, most már úgy érzem, hogy nagyjából kisepertem, rendet tettem. Bár tudom, hogy ez a fejlődési folyamat sosem ér véget. Azonban eközben összeállt a fejemben egy rendszer, mely mentén az emberek boldogan és egymással, illetve környezetükkel harmóniában élhetnek.  Ezt a rendszert szeretném ezen a blogon bemutatni.

Hiszem és tudom, hogy a világon tapasztalható boldogtalanság és a társadalmi és környezeti problémák összessége megoldható! Hogy hogyan? A válasz egy összetett rendszer, melyet ez a blog 2-4 perces írásokban fog Neked bemutatni!  A rendszer 3 fő pillére a személyes boldogsághoz vezető út, a klímaváltozás megoldásának rendszere és egy új univerzum szemlélet melyet D-univerzumnak neveztem el. Ezek önálló rovatokként találhatók a blogon. Természetesen ezek szorosan össze függenek egymással, hiszen tudjuk jól, hogy minden mindennel összefügg...

Ha követed a blogot hétről hétre, akkor biztos vagyok benne, hogy fokozatosan egyre boldogabb, egyre tudatosabb és egyre környezet tudatosabb leszel….

Köszönöm, hogy megtisztelsz figyelmeddel!

DRDE

e-mail: jusdobetterworld@gmail.com

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések