A boldogságkeresés: Nők és Férfiak – 0. rész: Bevezetés

 

Bár a lelki rezgésszintek egy magas fokától már nincs szüksége az embernek társra, az emberek jó része nem jut el egész életében ilyen magas rezgésszintekre. Ez a megvilágosodás olyan szintje, ahol a létélmény az univerzummal való egység élménye. Ezért nem volt társa sem Buddhának, sem Lao Ce-nak, sem Jézusnak.

Azonban nekünk átlagembereknek a jó társ a boldogságunk egyik elengedhetetlen alappillére. Ezért kapott ez a rovat a Boldogság keresés című fő rovaton belül helyet.

Milyen a jó társ? Hogy látják a nők a világot, és hogyan látják a férfiak? Miért érti meg gyakran egymást olyan nehezen a két nem? Hogyan lehet jó társat választani? Hogyan lehet boldog kapcsolatban élni? Mik a jó szexualitás lelki alapjai? Ezekre és még sok más izgalmas kérdésre keresem a választ írásaimban. Ez a rovat azoknak szól, akiknek félresiklott kapcsolataik jelzik, hogy valami nincs rendben.  Azoknak is szól, akik nem jó kapcsolatban élnek jelenleg és ezen változtatni szeretnének. És különösen azoknak a fiataloknak szól, akik most próbálgatják szárnyaikat a párkapcsolat keresés világában, és szükségük van jó tanácsokra és kapaszkodókra, hogy ne kövessék el a náluk tapasztaltabb generációk gyakori hibáit.

Minden tapasztalatom és ismeretem annak szolgálatába állítom ebben a rovatban, hogy több sikeres és boldog kapcsolat lehessen… Kérlek tarts velem, ha úgy érzed, hogy ez a rovat Neked szól…

Ha érdkeel jelen rovat következő írása: klikk

Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


 Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések