Boldogság keresés - Hírek, érdekességek a nagyvilágból: Happy Report 2020

 

Bhután kezdeményezésére az ENSZ bevezette, hogy rendszeresen kiszámítja minden ország Boldogság Indexét. Ezzel a világ országait rangsorolja abból a szempontból, hogy hol milyen boldogok az emberek. Az értékelés szerint az EU-s skandináv országok viszik a prímet ebben is, mint olyan sok minden másban.

Az évente kiadott teljes Happy Report-ot itt találod: klikk. Magyarország sajnos a rangsorban a legutolsók között van az EU-ban és a világ rangsorban sem áll túl jó helyen….

Ha érdekel egy érdekes írás a Boldogság Indexről, akkor azt itt találod: klikk. 

Ha érdekel jelen rovat előző írása akkor klikk. 

Ha érdekel jelen rovat következő írása akkor klikk. 

Ha szeretnéd jobban átlátni a blog egyes rovatait és a blog működését, akkor erről egy rövid tartalmas útmutatást itt találsz: klikk


Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


  Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod. (Ha mobilról nézed, akkor a cikk alatt görgess tovább)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések