A D-Univerzum mint új látásmód– 4. rész: Az Univerzum tökéletes rendje

Az anyag a legsűrűbb energia. Ezt a fizika tudománya már évtizedek óta tudja. De milyen mértékű ez a sűrűség? Az atom az egyik alapegysége az anyagnak (persze tudjuk, hogy annak is vannak még kisebb alkotói). Az atom atommagból és elektronfelhőből áll. Tudtad, hogy az atomnak több mint 99,9%-a semmi? Az atom által elfoglalt hely tétfogatában 99,9%-ban semmi sincsen. Persze ez csak anyagi értelemben igaz. Szóval minden, ami anyag, az legalább 99,9%-ban semmi. Ez az anyagtalan valóság. Ez a racionális ember szűklátőkörűségének mérőszáma. Aki csak az anyagi létezést tartja valóságnak, az valójában a valóság kevesebb mint 0,1%-áról hajlandó tudomást venni! Ezért olyan szűk látókörű a túlzott racionalitás! Ezt gyakorló mérnökként állítom, ami azért lényeges mert minket az egyetemen a racionalitás mindenhatóságára kondicionáltak. De a racionalitásba való kutatói és feltaláló szintekig való elmélyedés során döbbentem rá, hogy mennyire korlátos is a racionalitás.



A lelki fejlődés alapja a belső csend megtalálása. A belső csend minden spirituális képesség kapuja (erről bővebben itt találhatsz egy érdekes írást: klikk). Ezt megtalálva fejlődhet ki bárkiben az összes racionális ember számára hihetetlennek, csodának vagy kuruzslásnak hívott különleges emberi képesség, mint például az energia gyógyászat, a jövő érzékelése, az aura látás, a szellem látás, a testen kívüli élmények, az előző életeid érzékelése, az anyag formálása a tudat energiáival és még sorolhatnám. Ezek mind a teremtés egy-egy aspektusai. Hiszen Te isten egy darabja vagy, szóval teremtésre születtél nem pusztításra! Az elmúlt évszázadokban elhitették vélünk, hogy egyszerű fogyasztó-dolgozó biorobotok vagyunk, de ez nem igaz!

De térjünk vissza a belső csendre! A belső csendet úgy érhetjük el, hogy meditációnk során a körülöttünk lévő térre figyelünk, melyet anyagtalannak érzékelünk. Mit teszünk ekkor? Érzékelni kezdjük azt a bizonyos 99,9%-ot! Amit az anyagi világban semminek hívunk, valójában az a mindenség! Az az Univerzum több mint 99,9%-a. És jó hírem van a számodra! Az emberi idegrendszer képes ezt érzékelni, sőt kapcsolatba is képes kerülni vele és még teremtővé is tud válni általa. Szóval fókuszálj a semmire minél többet, hogy valódi önmagadat megtaláld és valódi képességeid birtokába kerülj. Tedd félre a gondolataid, tedd félre az egód és koncentrálj a semmire. Ezt hívják igazi meditációnak! Ez az az eszköz amivel a Mindenség része lehetsz! Bővebben itt olvashatsz a meditációról értékes írásokat: klikk1, klikk2, klikk3, klikk4, klikk5.  

A kvantumfizika bizonyította egy információs mező létezését, melyben az univerzum minden eleme kapcsolódik egymással. Ezt a kvantumfizikában nullponti mezőnek hívják. Ennek a mezőnek a léte önmagában bizonyítja azt, hogy minden mindennel összefügg. De ennek a mezőnek van egy speciális tulajdonsága, ami jelen írás szempontjából kiemelten fontos. Ez pedig az, hogy tudományosan bizonyították, hogy ebben a mezőben az elemek egymásnak sugároznak információt, és minden elem olyan információkat kap vissza a mezőtől, amilyeneket ő kifelé sugároz. Szóval a vonzás törvénye tudományosan is igazolt. Amilyen gondolatokat, érzéseket sugárzol magadból azt fogod az Univerzumtól visszakapni (bővebben: klikk). Ez szólít fel a tisztességes és erényes életre! Hiszen, ha nem így cselekszel, elvágod magad a boldogságtól! Ha önzést sugárzol a világba, akkor az egész világ önző lesz veled és meg leszel róla győződve, hogy a világ önző. A legtöbb ember, akit ismerek ezzel a meggyőződéssel él. Nem furcsa? Mindez azért van így, mert ők ezt sugározzák a világ felé. De ezzel a boldogságuk esélye is megszűnik, mert az Univerzum nem sugároz feléjük szeretetet (klikk), örömet (klikk) és békét (klikk). Amit Te szeretnél kapni a világtól, azt kell sugároznod a világ felé! Ilyen egyszerű a boldogság kulcsa! A másik kulcs pedig a belső csendben való lét megtalálása, hogy visszatalálj önmagadhoz, hogy tudd mire vágysz valójában. A szűklátókörű racionális anyagiasult ember már nem tudja mire vágyik igazán. Ő már elvesztette a lelkét, ezáltal Istent is és csak az anyagi javak habzsolásával igyekszik betömni azt a belső ürességet, amit elvesztett lelke nap mint nap igyekszik sugallani neki. Ez az üresség, ami elől menekülünk pont a hívó szó! Ez a lelked hívó szava: gyere és kérlek találj meg újra! Én balga ez elől menekültem kb. 40 évig… De ma már tudom, hogy pont fordított a helyes út!

Az utóbbi időben meditációimban rendszeressé vált a belső csend állapota. Aztán történt egy nagy áttörés az életemben: az első megvilágosodás élményem pár hónapja. Azóta sok minden megváltozott körülöttem, de ami igazán különleges változás, hogy azóta hallom a csendet. Akármennyire is furcsán hangzik a csendnek van egy nagyon finom energia rezgésszerű hangja. Felfedeztem, hogy minden zaj, minden történés mögött ott van folyamatosan az a bizonyos csend. Ez az érzékelés hónapok óta folyamatos és egyre mélyülő felfedezések sorát nyitotta meg. Kérlek tarts ki, most jön a legizgalmasabb része!

A fizika egyik alapszabálya, hogy csak magasabb rendű energiából tud alacsonyabb rendű keletkezni. Szóval ha ez így van, akkor az anyag energiából lesz, az alacsonyabb rendű energiák pedig magasabb rendű energiákból képződnek. Így a frekvenciákkal jellemezhető Univerzumunkban egyre magasabb frekvenciákhoz jutunk. A legmagasabb és egyben legfinomabb frekvencia a csend, ami átitatja az egész Univerzumot. Ez az a frekvencia melyből az egész Univerzum teljes sokszínűsége leképeződik, teremtődik, formálódik, transzformálódik. Igen ám, de azt is tudjuk a fizikából, hogy minden energia csak akkor létezhet ha van egy kibocsájtó forrása. A csendet mi bocsájtja ki? Erre a választ részletesen ez az írásom adja meg a számodra: klikk.  Itt csak a konklúziót rögzítem újra: Ez a Forrás az amiről a világ különböző vallásai eltérő szavakat találtak ki: Isten, Mindenható, Teremtő, stb.. Te is tedd a hitrendszered szerinti szót bátran a Forrás helyére!  A Forrás egy végtelen intelligens központja az Univerzumnak, mely a csend frekvenciáját folyamatosan sugározza mindenfelé és ebből a frekvenciából alakul ki a Mindenség.

Még érdekesebb megtapasztalásom volt a mai meditációmban, amikor megtapasztaltam, hogy a csend az nem más mint tökéletes rend. Ugyanakkor ha az Univerzum folyamatos teremtése a csendből eredeztethető, akkor az egész Univerzumot egy végtelen intelligens rend itatja át.  Ezt a mély megtapasztalást átélni, eddigi életem TOP10 meditációs élményei közé sorolom. De ennek hatására a világnézetem hihetetlenül kitágult.

Most joggal teszed fel a kérdést: Ha olyan tökéletes rend van az Univerzumban, akkor miért van ekkora káosz a Földön?! Háborúk, járványok, nyomor, klímaváltozás és még sok minden más terheli az emberi társadalmat. Ha olyan tökéletes rend van az Univerzumban, akkor hogy lehetséges ez?

A meditációs megtapasztalásom erre is megadta a választ. Az ego az egyetlen olyan energia rendszer az Univerzumban, mely állandóan elkülönültségben akar létezni! Szóval az egó kitépi magát az Univerzum végtelen és tökéletes rendjéből és saját rendet akar felállítani. Azonban az egó túlzott „önbizalma” egy téves délibáb kergetésére épül. Egy ilyen szűklátókörű, kicsiny és tudattalan energiarendszer hogy lenne képes a tökéletes rend megalkotására? Figyeld meg kérlek az egod! Állandóan mást akar, mint ami van. Állandón át akar valamit formálni. A másik „stratégiája”, hogy a múltba vagy a jövőbe taszít. Vagy valami emléken agyalsz vagy a jövő alternatíváin, miközben a jelenen biorobotként suhansz át. Az ego álságosan így választ el az egységtől, az Univerzummal való egység élményétől, ami csak a jelen tökéletes elfogadásán keresztül tapasztalható meg. Eckhart Tolle összes tanítása erre az egy dologra mutat.  

Szóval az ego olyan mint amikor valami zavarja a rádió adást. A rádió adás a Forrás által sugárzott csend és az abból tökéletesen transzformálódó sokszínű csodálatos Univerzum végtelen rendje. Az ego pedig zavaró jel, ami folyamatosan megzavarja az adást. Jelenleg 8 milliárd ego él Földön, mely érzelmek és gondolatok ezermilliárdjait sugározza bele az Univerzum rendjébe. Csoda hogy káosz van? Sajnos nem csoda. Sőt az a csoda, hogy az emberiség még nem pusztult ki. De az emberiség nem is fog kipusztulni. Mert az ember evolúciós feladata pont az, hogy elérje és társadalmasítsa az egómentes állapotot. Eddig ez csak pár megvilágosult mesternek sikerült, mint például Jézus, Buddha, Krisna, Mohamed, Lao Ce és még sorolhatnánk. Szóval az evolúciós célt elérő elő-hírnökök mutatják az utat és egyben bizonyítják, hogy ez lehetséges. Hatásuk nem véletlenül olyan nagy az emberi társadalomra, hogy mondandóik köré hatalmas vallások és egyházak rendeződtek. Hiszen legbelül mindannyian érezzük, hogy az egomentes világ az amelyben a végtelen boldogság lehetséges. Az egómentes világ az, mely egyben a megvilágosodás állapotának kapuja is. De erről bővebben már itt leírtam minden fontos dolgot: klikk.

Szóval az Univerzum végtelen, sokszínű és csodálatos rendje nap mint nap árad felénk. Mi pedig az ego torzító szűrőjén keresztül ebből alig veszünk észre valamit. A többit pedig fogjuk és tönkre tesszük azzal, hogy átformáljuk saját igényeink szerint. Az ember egy csodálatos teremtő lény. De akkor lesz képes harmonikus dolgokat teremteni, ha egomentes állapotban fogja majd azt tenni. Hiszen akkor a Forrással való egység nézőpontjából fog teremteni, így nem gátolni hanem elősegíteni fogja a Teremtés szükséges és megállíthatatlan menetét.

Remélem mai gondolataim okoztak számodra értékes nézőpontokat! A világról alkotott képünk ahogy változik, úgy tudunk egyre magasabb tudatossággal élni. Kívánok sok erőt boldogságkereső utadon!

Ha érdekel jelen rovat előző írása akkor klikk.

Youtube csatorna: Justdobetterworldklikk

Ha többet szeretnél megtudni az Élet-módszerről vagy komplex ismeretre vágysz arról, hogyan lehetsz egészséges, sikeres és boldog, akkor nagy örömmel ajánlom Neked új könyvemet, melyet hatalmas önzetlen energiák írattak meg velem azért, hogy minél többen tapasztalják meg azt a csodát amiben mostanában én is élhetek…. Ezen a weblapon találhatsz bővebb információkat: klikk 

Ha érdekel első könyvem, mely az emberi lélekről legalább annyira szól, mint a klímaváltozás megoldásáról, akkor arról bővebb információkat itt találsz: klikkNe feledd! A világ problémáinak megoldását önmagadban kell kezdeni! 

Ha ennek a rovatnak az első részétől szeretnéd végig olvasni az összes eddigi írást, akkor a bevezető részt itt találod: klikk. Onnan indulva az írások alján tovább lépegetve végig tudsz haladni jelen rovat írásain. 

Ha szeretnéd jobban átlátni a blog egyes rovatait és a blog működését, akkor erről egy rövid tartalmas útmutatást itt találsz: klikk


Ha úgy érzed ez az írás hasznos mások számára is, akkor kérlek megosztásoddal vagy e-mailben juttasd el nekik. A cikk alatt találhatod a megosztás és az e-mail küldés ikonjait. Már azzal is teszel a klímaváltozás ellen, illetve az emberek boldogágáért, ha megosztásoddal mások tudtára adod jelen blog létét.

 

 Építő szándékú véleményed, kritikád örömmel fogadom, amit a cikk alatt tudsz hozzászólásként megírni.


  Ha értékesnek találod a blogot, kérlek légy a blog követője. A „rendszeres olvasás” ikonját a jobb oldalon fent találod. (Ha mobilról nézed, akkor a cikk alatt görgess tovább)


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések